Steentjes Veiligheidsnetten & Randbeveiligingen BV Valkenswaard, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

040-2135666

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

van Linschotenstraat 7

Postcode:

5554PM

Stad:

Valkenswaard

Over dit bedrijf

Gun uzelf kwaliteit. Wij combineren kennis en kunde. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in collectieve valbeveiliging, varierend van kleine tot en met grote projecten. Wij werken met een team van goed opgeleide mensen en investeren veel in bijscholing en opleiding van ons personeel. Uiteraard investeren we ook veel in onze materialen en onze persoonlijke veiligheid. Wij verzorgen volgens de geldende voorschriften voor uw bedrijf op professionele wijze de montage (en demontage) van veiligheidsnetten en dakrandbeveiliging die, eventueel met behulp van hoogwerkers, worden bevestigd aan bestaande constructies. Hierdoor wordt een zo veilig mogelijke werkplek voor uw medewerkers gewaarborgd. De combinatie van veiligheidsnetten en randbeveiliging garandeert een totale en voornamelijk collectieve beveiliging, zodat elke vorm van risico tot een minimum wordt beperkt. Vandaar ook dat de arbeidsinspectie deze combinatie voorschrijft. Niet alleen is de prijsstelling door de combinatie van beide systemen aantrekkelijk, maar op deze wijze kunt u nu ook aan een en dezelfde leverancier de totale collectieve beveiliging uitbesteden. Door de ruime mate van flexibiliteit en maatwerk slaagt Steentjes veiligheidsnetten & randbeveiliging B.V. er in om te voldoen aan de strengste verwachtingen. Ook grotere projecten schrikken ons niet af, en in bijzondere gevallen kunnen wij snel inspelen op uw wensen. Onze adviseur is ten alle tijden bereid om middels een informeel en vrijblijvend bezoek (en samen met u) een plan op te stellen. Eventuele afspraken worden vanzelfsprekend schriftelijk aan u bevestigd. Ook kunnen wij in voorkomende gevallen bijzondere kortingen aanbieden door middel van het vastleggen van zogenaamde termijnafspraken .

Deze aannemersmaterieelverhuren zijn misschien ook interessant

Categorie: Aannemersmaterieelverhuur

Met een aannemer in de bouw wordt een organisatie of onderneming bedoeld die de verantwoordelijkheid op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Een aannemer verzorgt de levering van een, voor een in het contract vastgelegde prijs en binnen de in het contact opgenomen termijn, volledig voltooid bouwwerk.

Om zijn werk goed te kunnen uitvoeren heeft hij aannemersmaterieel nodig. Dat is eigenlijk alles wat nodig is voor de inrichting van de bouwplaats; van steigerplanken tot trilplaten en van kachels tot bouwkranen.

Uiteraard worden bouwwerken niet alleen gebouwd door aannemers maar zijn er ook tal van ZZP-ers en particulieren die bouwactiviteiten ontplooien (al dan niet in opdracht van een derde). Ook zij hebben voor hun werkzaamheden materieel nodig. Er zijn tal van bedrijven actief op het gebied van aannemersmaterieelverhuur.

Werk- en aannemersmaterieel zijn vaak dure machines. Voor zelfrijdend materieel, zoals bijvoorbeeld een heftruck, is een WA-verzekering verplicht. Het is erg belangrijk om hier aan te denken als je een aannemersmaterieel huurt.

Lees meer over Aannemersmaterieelverhuur