Van Zijtveld Accountants Mijdrecht, Utrecht

Contactgegevens

Telefoon:

0297-254947

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Croonstadtlaan 7

Postcode:

3641AL

Stad:

Mijdrecht

Over dit bedrijf

Wij zijn een zelfstandig en groeiend advieskantoor met een ervaren en enthousiast team. Daarnaast streven wij naar een no nonsense cultuur. Iedere MKB-ondernemer (starter, kleine of middelgrote onderneming) kan bij ons terecht voor praktische ondersteuning en advies op maat. Voor serieuze ondernemers is een betrokken accountant een must. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u en uw onderneming uitstekend bedrijfsmatig esturen'. Altijd met oog voor uw situatie, uw branche, uw wensen en ambities. Maar ook altijd met oog voor ede mens' in de klant. Samen met u zorgen we voor een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat waarin u maximaal rendement behaalt. Ontdek wat wij voor u kunnen doen en neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Deze accountanten zijn misschien ook interessant

Accountants & Adviseurs Hoefs

Constructieweg 96/D,
Mijdrecht

Bekijk

Admiservice BV Accountant & Consulent

Jacques Offenbachplnts 14,
Utrecht

Bekijk

Avant Accountants

Laan van Snelrewaard 63,
Snelrewaard

Bekijk

BalansTotaal

Gaastgracht 3,
Amersfoort

Bekijk

Categorie: Accountant

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. Voor dit beroep is een speciale opleiding nodig. In veel landen is het, net als in Nederland en België, een wettelijk beschermde titel.

Beroepsorganisaties voor accountants spelen een belangrijke rol bij de opleiding tot en permanente bijscholing van accountants. Ook bevorderen zij de kwaliteit van de accountantswerkzaamheden door hier standaarden voor op te stellen. De nationale beroepsorganisaties hebben zich internationaal verenigd in de International Federation of Accountants (IFAC).

Lees meer over Accountant