Admiservice BV Accountant & Consulent Utrecht, Utrecht

Contactgegevens

Telefoon:

030-2300065

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Jacques Offenbachplnts 14

Postcode:

3543HK

Stad:

Utrecht

Over dit bedrijf

Accountant & Consulent Admiservice BV is een sedert 1986 opgericht accountantskantoor die zich gespecialiseerd heeft in de accountancy en fiscale dienstverlening voor het midden- en kleinbedrijf. A & C voert egeheel of gedeeltelijk ( b.v. salarisadministratie)- de administratie van een onderneming. Ook hier zullen wij ons, voor een doelmatige uitvoering van onze werkzaamheden, verdiepen in het karakter en de organisatiestructuur van de onderneming van onze clienten. A & C kan alle voor de periodiek terugkerende belastingwerkzaamheden uitvoeren, zoals het verzorgen van de aangiften omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Deze accountanten zijn misschien ook interessant

Accountants & Adviseurs Hoefs

Constructieweg 96/D,
Mijdrecht

Bekijk

Avant Accountants

Laan van Snelrewaard 63,
Snelrewaard

Bekijk

BalansTotaal

Gaastgracht 3,
Amersfoort

Bekijk

CBM Accountants

De Stuwdam 31,
Amersfoort

Bekijk

Categorie: Accountant

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. Voor dit beroep is een speciale opleiding nodig. In veel landen is het, net als in Nederland en België, een wettelijk beschermde titel.

Beroepsorganisaties voor accountants spelen een belangrijke rol bij de opleiding tot en permanente bijscholing van accountants. Ook bevorderen zij de kwaliteit van de accountantswerkzaamheden door hier standaarden voor op te stellen. De nationale beroepsorganisaties hebben zich internationaal verenigd in de International Federation of Accountants (IFAC).

Lees meer over Accountant