RAAD Meppel Ruinerwold, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0522-480831

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Haakswold 2/A

Postcode:

7961LE

Stad:

Ruinerwold

Over dit bedrijf

RAAD Meppel is uw Administratiekantoor in Ruinerwold U kunt altijd op ons rekenen Ons administratiekantoor uit Ruinerwold geeft financieel en administratief advies en regelt de gehele financiele administratie voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zetten onze expertise graag in ter assistentie van al uw vereiste accountancy- en boekhoudwerkzaamheden. Ons team van betrokken specialisten staat altijd voor u klaar. Financien U kunt altijd op ons rekenen Ons bedrijf is expert in het bijhouden, controleren en regelen van al uw financiele en administratieve zaken. Wij verzorgen al uw belastingzaken en voorzien u van deskundig, toepasselijk advies. Wij onderscheiden ons naast persoonlijke benadering door vaste, scherpe prijsafspraken. Boekhouding en administratie Ons team van specialisten Wij beschikken over een competent team voor al uw boekhoudings- en accountancywerkzaamheden. Wij hebben tientallen jaren ervaring in de verschillende disciplines die ons vakgebied rijk is en zijn daardoor een betrokken en betrouwbare partner. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor