Compas Administratiekantoor Emmer-compascuum, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0591-351530

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Runde NZ 98

Postcode:

7881JK

Stad:

Emmer-compascuum

Over dit bedrijf

Sinds 1975 zijn wij als (toendertijd beedigd) makelaar in onroerend goed actief in Zuidoost Drenthe, met name in Emmen en omgeving. Onze persoonlijke benadering is tot op heden zeer succesvol gebleken. Eerste klas service staat bij ons team hoog in het vaandel. Kernactiviteiten zijn o.a. de woningmakelaardij en de verzekeringen (Assurantiekantoor Kompas ), doch onze deskundigheid en ons werkterrein gaat verder, bijvoorbeeld op het financiele vlak. Wij stellen het erg op prijs als u ons eens belt of een e-mail stuurt om inlichtingen, uiteraard geheel vrijblijvend. Mocht u langs willen komen, u bent welkom.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor