Burg Financieel Advies BV vd Amsterdam, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

020-7763653

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Herengracht 340

Postcode:

1016CG

Stad:

Amsterdam

Over dit bedrijf

Van den Burg Financieel Advies B.V. is een decennium lang het kantoor dat u zekerheid biedt als het voor u als ondernemer gaat om administratieve en fiscale werkzaamheden. Wij zijn een zelfstandig opererend administratiekantoor dat zich voornamelijk richt op het midden- en kleinbedrijf, en de particuliere markt. Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om de kwaliteit van de te verlenen diensten te blijven waarborgen. Verder zijn wij aangesloten bij de NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. NOAB kantoren zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat de kwaliteit en actualiteit van kennis ook via deze weg gewaarborgd is. Service en persoonlijke benadering zijn voor ons geen holle frasen, maar vormen de basis van waaruit gewerkt wordt. Wij hebben en nemen altijd tijd voor de klant. Waarom Van den Burg Financieel Advies B.V.? - Wij beschikken over vakkundige en competente medewerkers

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor