Belastingadvies- & Administratiekantoor Lotus BV Amsterdam, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

020-6107192

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Ceintuurbaan 222

Postcode:

1072GD

Stad:

Amsterdam

Over dit bedrijf

Lotus Accountancy en Belastingadvies is een laagdrempelig kantoor in Amsterdam. Wij hebben een ondernemersgerichte aanpak en willen dicht bij onze klanten staan. Wij denken en handelen als ondernemers. Ons enthousiaste team bestaat uit verschillende professionals en staat voor integriteit, betrokkenheid en een goede kennis van zaken. Om dit te kunnen waarborgen investeren wij continu in kwaliteit en kennis. Uw belang staat bij ons voorop, waarbij we ons realiseren dat onze kosten door u terugverdiend moeten worden. Lotus Accountancy & Belastingadvies is een full service kantoor voor de ondernemer van nu. Wij zijn bevlogen professionals met ruime ervaring in de ondersteuning van en advisering aan het midden- en kleinbedrijf, non-profit organisaties en gemeentelijke instanties. Wij werken graag met onze clienten samen aan groei en optimalisatie van hun bedrijfsresultaten. De kracht van onze dienstverlening zit in het goed kunnen luisteren, meedenken, de juiste vragen stellen, vroegtijdige signalering van problemen, aandragen van oplossingen en goede en snelle service. Door onze persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij onze clienten, zijn wij in staat om hun belangen optimaal te behartigen. Onze peilers zijn: vertrouwen, respect en betrouwbaarheid. Onze passie is het opbouwen van een duurzame en persoonlijke relatie op basis van onze vakkennis. Onze Visie Onder invloed van mondiale ontwikkelingen en gebeurtenissen is de wereld van het ondernemen allang niet meer dezelfde. Daarmee is ook de wereld van de financien en de verslaggeving veranderd en dat plaatst directies en ondernemers voor flinke uitdagingen nu en in de toekomst. De focus van Lotus is gericht op de specialistische ondersteuning voor het MKB. Daarbij zal er de komende jaren meer geenvesteerd worden in de kennis en kunde van het team van Lotus, om zo het dienstenaanbod te borgen voor de toekomst, als ook de groei van de organisatie. Daarnaast zullen belangrijke allianties en samenwerkingsverbanden op de diverse specifieke gebieden uitgebreid worden om de relevante Europese en nationale wet- en regelgeving te kunnen naleven.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor