Veldt G J Castricum, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0251-657662

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Raadhuisplein 9

Postcode:

1902CK

Stad:

Castricum

Over dit bedrijf

Een eigen bedrijf starten is op zich al een hele onderneming! Dit is de ervaring van menig startende ondernemer. Ik kan u helpen met: het maken van een ondernemersplan, met aandacht voor uw prive situatie, de te kiezen ondernemingsvorm, verkoopplanning en financiele planning e.d. het opzetten van uw administratie, het uitleggen van de financiele en fiscale consequenties, het voorkomen van valkuilen, het verzorgen van uw administratie, het opleiden zodat U veel zelf kan doen, het verzorgen van uw administratie inclusief jaarrekening en fiscale afwikkeling, het verzorgen van loon en salarisadministratie. Het eerste gesprek is altijd gratis. Heeft U daadwerkelijk plannen of wilt u veranderen van adviseur? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Voorkom een valse start van uw onderneming, door een goed advies van mij.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor