Overduin & Kreft Administratie & Belastingadviesbureau Den haag, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

070-3503599

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Willem de Zwijgerlaan 55

Postcode:

2582EG

Stad:

Den haag

Over dit bedrijf

Administratie- en Belastingadviesbureau Overduin & Kreft is in 1992 opgezet als administratiekantoor in Den Haag voor het midden- en kleinbedrijf. Met een team van acht vaste medewerkers bij Overduin & Kreft voelen wij ons direct betrokken bij de ondernemingen van onze clienten en staan wij voor u klaar om uw financiele en fiscale vraagstukken te beantwoorden, zowel zakelijk als prive. Door onze achtergrond is specialistische kennis aanwezig van onroerend goed bedrijven. Het ondersteunen van de ondernemer op het gebied van financieel management kan betekenen dat wij op basis van de bij u gevoerde boekhouding een jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting samenstellen. Het kan echter ook betekenen dat wij de totale administratie bij ons op kantoor voeren. Alle benodigde automatisering is bij ons kantoor aanwezig om alle vormen van rapportages te kunnen samenstellen naar uw wens.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Administrate

Kasteellaan 5,
Schipluiden

Bekijk

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor