OHM (Onderwijsbureau Hollands Midden) Leiden, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

071-5166600

E-mail:

Website:

:

Adresgegevens

Adres:

Rooseveltstraat 18

Postcode:

2321BM

Stad:

Leiden

Over dit bedrijf

Onderwijsbureau Hollands Midden zijn specialisten in administratie, advies en ondersteuning van schoolbesturen en scholen. Onze dienstverlening omvat personele zaken (salarisadministratie, personeelsadministratie en werkzaamheden m.b.t. rechtspositionele en formatieve zaken), financiele diensten (verzorgen betalingsverkeer, dagelijkse boekhouding per bestuur / school, het adviseren en verstrekken van informatie aan besturen, registreren van inkomsten uit bijdragen van ouders), het verstrekken van informatie/voorlichting over relevante ontwikkelingen op financieel- en administratief gebied en het archiveren van financiele administraties. De overige diensten zijn o.a. facturering en inning van ouderbijdragen, verzorgen van financiele administratie voor neven- en/of steunstichtingen, opstellen liquiditeitsbegroting en/of het feitelijk liquiditeitsbeheer, beheren van de verzekeringsportefeuille, het opstellen van een meerjarenbegroting en het (op verzoek) aanvragen van incidentele subsidies bij Rijk, Gemeente of andere instellingen. Verder vallen onder onze dienstverlening materieel beheer, bestuurlijke ondersteuning en kantoordiensten.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Administrate

Kasteellaan 5,
Schipluiden

Bekijk

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor