Volbeda Ontwerp- en Tekenbureau Zuid-scharwoude, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0226-340704

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Melkpad 36

Postcode:

1722GG

Stad:

Zuid-scharwoude

Over dit bedrijf

Ons bouwkundig ontwerp-en tekenbureau houdt zich sinds 1991 bezig met woningbouw en utiliteitsbouw in al zijn vormen , vooral in de bestaande stads- en dorpsgebieden. Het is steeds weer de uitdaging om vanuit de gegeven situatie en het gewenste programma de specifieke oplossing te ontwerpen in nieuwbouw of hergebruik. Het gaat erom een evenwicht te bereiken in een situatie die optimaal functioneert en waar een ieder zich thuis voelt. Afhankelijk van de projectsoort en grootte worden in nauw overleg met de opdrachtgever en eventuele adviseurs de ontwerpen ontwikkeld, uitgewerkt en gerealiseerd. Voor de bouwtechnische/constructieve en financiele ondersteuning hiervan hebben wij een samenwerkingsverband met gespecialiseerde bureaus.

Deze architect architectenbureaus zijn misschien ook interessant

3Deek

Kennemerstraatweg 13,
Alkmaar

Bekijk

A en I Architecten

Amsteldijk-Noord 120,
Uithoorn

Bekijk

a/d Amstel Architecten

Overschiestraat 59,
Amsterdam

Bekijk

ADD Architecten BV

Schipperslaan 1/C,
Limmen

Bekijk

Adjastoo

Rodenstein 29,
Nieuw-vennep

Bekijk

Categorie: Architect Architectenbureau

Een architect is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert (op tekening zet) en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt.

Een ontwerper van infrastructuur, bruggen en dergelijke wordt meestal een civiel ingenieur genoemd. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingsverbanden tussen bovengenoemde partijen, waardoor enigszins een grensvervaging in de ontwerpende disciplines merkbaar is.

Lees meer over Architect Architectenbureau