Autobedrijf Autoweerd Utrecht Bovag Utrecht, Utrecht

Contactgegevens

Telefoon:

030-3031600

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Weerdsingel O.Z. 42/44

Postcode:

3514AD

Stad:

Utrecht

Over dit bedrijf

APK-station, airco-specialist, Bovag-Merkdealer GARAGE AUTOWEERD UTRECHT heet u welkom! Het grootste A.P.K.-keuringsstation in Utrecht-Centrum, en al meer dan een halve eeuw (!) BOVAG-Autobedrijf en Merkdealer. Voor alle automerken, onderhoudsbeurten, airco-onderhoud, (ruit-)reparaties, schadeherstel en APK: vanaf EURO 19,- ! Garagebedrijf Autoweerd is de oudste DAIHATSU-dealer van Nederland en gespecialiseerd in de Franse merken Citroen Peugeot en Renault. Uw A.P.K. keuring is NIET merk-afhankelijk en u kunt ten aller tijde terecht, eventueel met leenauto (slechts 22.-) Dankzij onze APK-straat hebben onze erkende keurmeesters al meer dan 12.000 keuringen mogen verrichten sinds de invoering van deze Algemene Periodieke Keuring. Ook voor bedrijfswagens, auto's met DIESEL of LPG-motor, Campers en klassiekers bent u bij Automobielbedrijf Autoweerd aan het juiste adres. Maak een afspraak: 030-30 31 600 of plan digitaal via onze site: http://www.autoweerd.nl Graag tot ziens! http://www.vakgarageautoweerd.nl http://www.garageutrecht.nl http://www.winterbandenutrecht.nl http://www.apkutrecht.nl http://www.citroen-utrecht.nl http://www.peugeot-utrecht.nl

Deze autobedrijven zijn misschien ook interessant

Arca Breukelen

De Corridor 10/E,
Breukelen (ut)

Bekijk

Auto Nedereind

Schoolstraat 92,
Vleuten

Bekijk

Auto Veer

Monnikenpad 1,
Amersfoort

Bekijk

Autobedrijf J W Appeldoorn

Einsteinstraat 25,
Veenendaal

Bekijk

Autobedrijf Struik

Koningin Wilhelminaweg 458/A,
Groenekan

Bekijk

Categorie: Autobedrijf

De term Autobedrijf wordt meestal gebruikt voor universele garages (garages die niet merkgebonden zijn). Bij een autobedrijf worden gebruikte auto's verkocht en kun je terecht voor reparaties en onderhoud en veelal ook voor banden en onderdelen van auto's.

Autobedrijven zijn veelal goedkoper dan merkspecialisten (of dealergebonden garages), dit komt doordat merkspecialisten met originele (merk)onderdelen werken en veelal een iets hoger uurloon hanteren bij werkplaatswerkzaamheden.

Veel autobedrijven hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij een garageformule. Door dit aansluiten bij een bepaalde formule of organisatie kan er meegelift worden op gezamenlijke marketingcampagnes, inkoopvoordelen, scholingsmogelijkheden voor het personeel en gebruikmaking van de kennis en expertise op het gebied van automatisering. Voorbeelden van formules zijn o.a. AD Autobedrijven, CarXpert, Cars & Joy, Autocrew etc.

Lees meer over Autobedrijf