Munsters Auto- & Truckschade Deurne, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0493-311063

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Daalder 7

Postcode:

5753SZ

Stad:

Deurne

Over dit bedrijf

Wie zijn wij: Auto & Truckschade Munsters BV is een schadeherstelbedrijf voor zowel auto's als trucks. Ons bedrijf is groot geworden door schadeherstel aan auto's. Door onze passie voor het vak en onze jaren lange ervaring en toewijding maakt Munsters, het bedrijf voor uw autoschade! Wij zorgen ervoor dat u weer snel op weg kunt! Het Team: Een goed geoutilleerd pand is belangrijk om u op maat te kunnen bedienen, een nog belangrijker aspect hierin is echter het personeel. Ons team bestaat uit 13 vakbekwame en enthousiaste personen, die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan. Auto- & Truckschade Munsters werkt met een platte organisatiestructuur waardoor we flexibel zijn en daadkrachtig kunnen optreden. Door de grote groei die Munsters in de jaren daarna onderging bleek in 2000 dat ook de huidige locatie te klein was en moest er om gekeken worden naar extra ruimte. Deze extra ruimte werdt gevonden in de bedrijfshal van de overburen en deze ruimte word hedendaags nog steeds gehuurd door Auto- & Truckschade Munsters. Eind 2002 bleek dat deze locatie van Auto- & Truckschade Munsters, inclusief de reeds gehuurde ruimte, wederom veel te klein was voor het werkaanbod. Auto- & Truckschade Munsters was genoodzaakt om uit te zien naar een nieuwe locatie, deze locatie werd gevonden in Deurne waar Auto- & Truckschade Munsters sinds begin 2006 een gloednieuw, uitstekend geoutilleerd pand heeft betrokken.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aarts Autoschadebedrijf R

Ambachtstraat 4,
Schijndel

Bekijk

AB plus

Nijverheidsweg 10,
Gemert

Bekijk

Ackermans Autoschades

Halderse Akkers 5,
St michielsgestel

Bekijk

ACR Group BV

Berkhaag 16,
Sprang-capelle

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf