Drukkerij Uiterweerd Hengelo (gld), Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0575-463818

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Regelinkstraat 16

Postcode:

7255CC

Stad:

Hengelo (gld)

Over dit bedrijf

Drukkerij Uiterweerd is de leverancier voor al uw zakelijk, persoonlijk en verenigingsdrukwerk, met al meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn een klein bedrijf met een zeer flexibele instelling, een persoonlijke benadering, goede service en korte levertijden. Met behulp van onze GTO een- en tweekleurenoffsetpersen, een moderne DTP-afdeling en diverse afwerkingsapparatuur kunnen wij u als klant een breed assortiment aan drukwerk leveren. Folders, mailingkaarten, flyers, posters etc. behoren tot enkele van de producten. Het vervaardigen van huisstijlen zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, sets, memobloks, formulieren etc. uitgevoerd in PMS-kleuren is een van onze specialiteiten. Dit alles kunnen wij tegen zeer gunstige prijzen voor u verzorgen mede door de lage overheadkosten. Daarnaast hebben wij een print- en kopieerservice voor het afdrukken van uw bestanden of originelen. Deze service is een voordelige oplossing voor kleinere oplagen zowel in full colour als zwart-wit.

Deze drukkerijen zijn misschien ook interessant

Accent Graficenter

Hoge Eng-Oost 24,
Putten

Bekijk

Advadi Drukkerij

Mollevite 19,
Westervoort

Bekijk

Aforma Drukkerij

Asselsestraat 170,
Apeldoorn

Bekijk

AK Print

Vredenburgstraat 38/E,
Westervoort

Bekijk

Alphadruk

Schubertlaan 38/A,
Apeldoorn

Bekijk

Ascend

Graanhoeve 22,
Arnhem

Bekijk

Categorie: Drukkerij

Een drukkerij is een werkplaats voor typografische werkzaamheden, met name het drukken met behulp van een drukpers. In een drukkerij kunnen één of meerdere drukpersen zijn opgesteld, van een minipersje voor etiketten of visitekaartjes tot een tientallen meters lange meerkleuren-pers.

Al voor de uitvinding van de boekdrukkunst in Duitsland was het vermenigvuldigen van illustraties en tekst met behulp van een uit hout gesneden drukvorm bekend. In de vijftiende eeuw kwam het drukken van loden letters in zwang. Het oudste type drukpers is de degelpers. Papier wordt met behulp van een plaat (degel) op de ingeïnkte drukvorm gedrukt, waardoor een afdruk ontstaat. In de loop der eeuwen is de degel gemoderniseerd. Later werden cilinderpersen en rotatiepersen ontwikkeld waardoor de productiesnelheden enorm toenamen.

In de twintigste eeuw kwam het offsetprocedé in zwang. Tegenwoordig komt vooral de digitale druktechniek op waarbij een bestand rechtstreeks van een computer naar een (grote) printer wordt doorgestuurd en zo wordt afgedrukt. Daarnaast bestaan er persen voor foliedruk, diepdruk, zeefdruk en tampondruk.

Lees meer over Drukkerij