Topkaartshop.nl Koog aan de zaan, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

075-6163766

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Breestraat 57

Postcode:

1541EC

Stad:

Koog aan de zaan

Over dit bedrijf

Topkaartshop.nl (www.topkaartshop.nl), onderdeel van Drukkerij De Top (www.drukkerijdetop.nl) heeft meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van familiedrukwerk: geboortekaartjes, huwelijkskaarten, gelegenheidskaarten, kerstkaarten en rouwkaarten. Inmiddels hebben we een van de grootste online collecties van Nederland en hanteren we zeer lage drukkosten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Drukkerij De Top terecht. PARTICULIER DRUKWERK: Geboortekaarten e Huwelijkskaarten e Jubileumkaarten e Verhuiskaarten e Gelegenheidskaarten e Copy- en Uitdraaiservice e Digitale prints e Groot formaat Posters, Foto's en Canvas schilderijen U kunt zelfs een geboorteooievaar of raambaby huren/kopen. Er zijn voldoende collectieboeken voor de kaarten beschikbaar om mee te nemen en om op uw gemak thuis te bekijken. U bent van harte welkom. Geboortedrukwerk kan al binnen 1 dag klaar zijn! (graag vooraf bestellen mits mogelijk!!) ZAKELIJK DRUKWERK: e Briefpapier e Fakturen e Vervolgvellen e Enveloppen e Adreskaartjes en afsprakenkaartjes e Complimentcards e (doordruk)Sets en -Bloks in enkel- en meervoud e Kerstkaarten e Brochures e Flyers e Folders e DTP en Ontwerp e Copy- en Uitdraaiservice e Reclame Borden e Reclame Doeken e Vlaggen e Goot formaat Posters en Foto's e Belettering e Stickers e Websites e Verenigings drukwerk e Digitale Prints en Canvas Schilderijen

Deze drukkerijen zijn misschien ook interessant

Arrival/Departure

Knsm-Laan 301,
Amsterdam

Bekijk

Assema H van

Raadhuisstraat 87,
Heemstede

Bekijk

Baruch Drukkerij

Jan Rebelstraat 36,
Amsterdam

Bekijk

Belleman BV Drukkerij

Egmonderstraatweg 5,
Egmond aan den hoef

Bekijk

Categorie: Drukkerij

Een drukkerij is een werkplaats voor typografische werkzaamheden, met name het drukken met behulp van een drukpers. In een drukkerij kunnen één of meerdere drukpersen zijn opgesteld, van een minipersje voor etiketten of visitekaartjes tot een tientallen meters lange meerkleuren-pers.

Al voor de uitvinding van de boekdrukkunst in Duitsland was het vermenigvuldigen van illustraties en tekst met behulp van een uit hout gesneden drukvorm bekend. In de vijftiende eeuw kwam het drukken van loden letters in zwang. Het oudste type drukpers is de degelpers. Papier wordt met behulp van een plaat (degel) op de ingeïnkte drukvorm gedrukt, waardoor een afdruk ontstaat. In de loop der eeuwen is de degel gemoderniseerd. Later werden cilinderpersen en rotatiepersen ontwikkeld waardoor de productiesnelheden enorm toenamen.

In de twintigste eeuw kwam het offsetprocedé in zwang. Tegenwoordig komt vooral de digitale druktechniek op waarbij een bestand rechtstreeks van een computer naar een (grote) printer wordt doorgestuurd en zo wordt afgedrukt. Daarnaast bestaan er persen voor foliedruk, diepdruk, zeefdruk en tampondruk.

Lees meer over Drukkerij