Stam Juwelier Adri Rotterdam, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

010-4562323

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Binnenhof 14/D

Postcode:

3069KV

Stad:

Rotterdam

Over dit bedrijf

Al jaren in hart en nieren Juwelier, Goudsmid en Diamantair. Wij zijn Inmiddels al weer een groot aantal jaren gevestigd in winkelcentrum De Binnenhof. Graag onvangen wij u in onze winkel. Hier kunt u terecht voor een sieraad of een horloge, maar ook voor een reparatie of het vervaardigen van uw eigen ontworpen creatie. Want ook voor maatwerk bent u bij aan het juiste adres. Kom eens vrijblijvend langs en bekijk onze collectie. Graag tot ziens,

Deze edelsmidden zijn misschien ook interessant

Artison

Bredeweg 136,
Zevenhuizen (zh)

Bekijk

Atelier 't Goudvinkje

Torenstraat 20,
Katwijk (zh)

Bekijk

Bergh Zilverwerken BV G J vd

Koestraat 160,
Schoonhoven

Bekijk

Dool Goudsmid Marlies

Raadhuisstraat 243,
Alphen aan den rijn

Bekijk

Dutch Jewel Serkei

Voorstraat 344,
Dordrecht

Bekijk

Categorie: Edelsmid

Edelsmeedkunst is een kunstzinnig vak uitgeoefend door een goud- of zilversmid (ook wel edelsmid genoemd) en een categorische benaming voor de producten die binnen dit vakgebied gemaakt zijn.

De edelsmid is een metaalbewerker die is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden, kunst- en gebruiksvoorwerpen in edele metalen, zoals goud, zilver, platina en (meer recent) palladium en titanium. Moderne edelsmeden en juwelenontwerpers verwerken ook minder kostbare materialen als aluminium, roestvast staal, rubber, kunststof en textiel.

Lees meer over Edelsmid