Mulder Mannenmode J Rijswijk (zh), Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

070-3951590

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Herenstraat 45

Postcode:

2282BR

Stad:

Rijswijk (zh)

Over dit bedrijf

Mulder Mannenmode, een begrip in Oud Rijswijk, is sinds 1909 gevestigd in de Herenstraat 45 in Rijswijk. Gestart als kleermakerij en nu, na drie generaties, uitgegroeid tot een allround herenmode zaak. Bij Mulder Mannenmode kunt u zicht kleden van top tot teen, zowel casual als klassiek. U kunt bij ons terecht voor combinaties, kostuums, winter-en regenjassen, jacks, pantalons, jeans en andere vrije tijds broeken, overhemden, bonnetterie, hoeden, petten, stropdassen, sokken en zelfs schoenen. Onze kledingcollectie omvat o.a. de merken Melka, Ledeb, Benvenuto, Bugatti, JFK, M-E-N-S en Karl Lagerfeld. Perfecte kwaliteit en een comfortabele pasvorm staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij voor onze nachtmode de merken Robson en Schiesser voeren. Voor de ondermode hebben wij eveneens het merk Schiesser, waarvan wij zowel de klassieke als de modieuze lijn verkopen. Daarnaast beschikt Mulder Mannenmode over een eigen atelier, waar uw gekochte kleding desgewenst kan worden aangepast. Onze collecties zijn verkrijgbaar vanaf maat 48 tot en met maat 62 en eveneens zijn wij gespecialiseerd in lengte-, korte- en buikmaten. Voor heren die niet de deur uit kunnen, hebben wij een gratis kleding aan huis service. Uw wensen, maten en de afspraak kunnen telefonisch worden besproken. Wij komen dan vervolgens met de gewenste kleding bij u thuis. (Deze service is alleen mogelijk in de regio Den Haag.)

Deze herenkledingen zijn misschien ook interessant

Being There

Peperstraat 2,
Delft

Bekijk

Ben Borst Men's Fashion

Hoofdstraat 73,
Noordwijk (zh)

Bekijk

Ben's Fashion

Hoofdstraat 49/A,
De lier

Bekijk

Berg voor Jeans vd

Laan van Meerdervoort 482/486,
Den haag

Bekijk

Bos Grote Maten Mode

Raadhuisstraat 20,
Bergambacht

Bekijk

Broekenhuis

Haarlemmerstraat 220,
Leiden

Bekijk

Categorie: Herenkleding

De verkoop van herenkleding/herenmode kent traditioneel grofweg twee seizoenen. Het voorjaar loopt van februari tot en met juli en het najaar van augustus tot en met januari.

Herenmode is een conjunctuurgevoelige branche. De verkoop van herenmode volgt doorgaans de ontwikkelingen van de economie, en dan met name die van het consumentenvertrouwen. Door de kredietcrisis en de daarop volgende recessie is het consumentenvertrouwen sinds de tweede helft van 2007 hard onderuit gegaan wat te zien was aan de kledingverkoop. De ergste piek (naar beneden) lijkt achter de rug, maar nog steeds heeft de kledingbranche het erg moeilijk.

Dit geldt met name voor fysieke winkels, omdat die niet alleen te lijden hebben van de recessie maar ook van internet dat als steeds belangrijker verkoopkanaal van mode is geworden. Steeds meer winkels richten zich naast hun fysieke winkels ook op verkoop (en marketing en klantenbinding) via internet om op die manier weerstand te kunnen bieden tegen de nieuwkomers op de markt die alleen via internet kleding aanbieden.

De brutomarge ligt bij herenmode op 45,4%, dat is een paar procentpunten hoger dan bij damesmode. Dit komt omdat damesmode over het algemeen wat modegevoeliger is waardoor er sneller afgeprijsd wordt om ruimte te maken voor nieuwe collecties.

Lees meer over Herenkleding