COR Rioolontstoppingsbedrijf Nuenen, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

040-2836043

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Spegelt 26/28

Postcode:

5674CD

Stad:

Nuenen

Over dit bedrijf

C.O.R. Rioleringswerken B.V. is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen en het reinigen, repareren en vernieuwen van afvoer- systemen. Dat doet C.O.R. zowel voor het bedrijfsleven en voor overheids-instellingen als voor de particuliere sector. En met succes, want alleen al in de regio Eindhoven heeft het bedrijf maar liefst 50.000 woningen onder zijn hoede. C.O.R. Rioleringswerken verzorgt werkzaamheden van a tot z. Het bedrijf legt zich niet alleen toe op het ontstoppen en reinigen van riolen en putten, maar neemt ook het renoveren en vernieuwen ervan voor zijn rekening. Daarnaast kan C.O.R. met behulp van camera-inspectie de soms dieperliggende oorzaak van een verstopping achterhalen en advies geven over de beste manier om het probleem verder op te lossen. Wat begon als een klein familiebedrijf in Nuenen is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf waar elke klant, klein of groot, bij kan aankloppen. C.O.R. verleent diensten aan bedrijven, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en particulieren.

Deze 24-uurs services zijn misschien ook interessant

Brandweer

Kempenweg 1,
Oirschot

Bekijk

Glascentrale Tilburg De

Veldhovenring 80,
Tilburg

Bekijk

Categorie: 24-uurs Service

Er zijn twee opvattingen over 24-uurs service (24- uursservice).

De ene opvatting gaat er vanuit dat met 24- uursservice wordt bedoeld dat het betreffende service verlenende bedrijf 24 uur per dag bereikbaar is om storingen/problemen of andere (nood)situaties op te lossen. Dit soort 24 uursservice is veelal 365 dagen per jaar bereikbaar.

De andere opvatting gaat er vanuit dat met 24- uursservice wordt bedoeld dat de bestelling, reparatie, storing o.i.d. binnen 24 uur geregeld is.

24- uursservice in de zin dat het service verlenende bedrijf 24 uur per dag bereikbaar is, betreft veelal storingsdiensten. Als er problemen zijn met de gas- of energietoevoer, als je plotseling zonder warm water zit, als het voordeurslot niet meer open kan, als de kat in een boom vast zit, als er een ongeluk is gebeurd, als de verwarming het niet meer doet, als de riolering overstroomt, als al het licht is uitgevallen, bij autopech, als alle computers zijn uitgevallen, als de internetverbinding het niet meer doet of de telefoon is uitgevallen, als een raam is ingeslagen of een dak van het huis is gewaaid etc. dan zijn dat soort storingsdiensten zeer gewenst. Logischerwijs zijn dit soort storingen of problemen niet aan tijd gebonden en komen ze zowel overdag als 's avonds voor. Vandaar dus dat er 24-uursservice wordt geboden.

Lees meer over 24-uurs Service