Bereik uw ideale klanten via Google Advertenties

Wat is Google Adwords?

De belangrijkste vraag waar u mee zit als u een campagne gaat beginnen om meer klanten online te genereren, is natuurlijk wat AdWords precies is. Dit is het advertentieprogramma van Google. Een groot voordeel van dit systeem boven andere systemen is dat het inzetbaar is in de zoekmachine. Zo komt u dus bovenaan in de resultaten. De manier waarop dit werkt is per micro-veiling. Op het moment dat een klant een zoekopdracht invoert wordt er razendsnel plekken in de zoekresultaten geveild onder bedrijven die AdWords-campagnes doen die binnen deze opdracht passen. Is uw advertentie de best passende, dan wint u de veiling en staat u bovenaan.

Een andere relevante vraag als u meer bezoekers zoekt, is natuurlijk de vraag wat het verschil tussen AdWords en SEO is. U heeft immers vaak gehoord dat SEO belangrijk is. Dat is natuurlijk wel waar, maar AdWords is simpelweg gemakkelijker. SEO kost veel tijd en duurt maanden voor het resultaat oplevert. Dat kan natuurlijk ook directer. AdWords levert immers direct resultaat op. Vooral voor ondernemers is dit ontzettend belangrijk. Het resultaat is direct zichtbaar en het komt altijd overeen met de wensen die u als ondernemer vooraf had.

U adverteert dus alleen wanneer iemand actief op zoek is naar informatie of een product. Hierdoor is adverteren via Google AdWords vaak interessanter dan adverteren in een krant, magazine of op TV, omdat men daar niet actief op zoek is.

Google Adwords

Voorbeeld: iemand zoekt een CV-ketelmonteur via Google.

Zoekt u een betrouwbaar mediabedrijf om u te helpen met uw Google Advertenties?

Laat uw Google Advertenties uitvoeren door het team van Bedrijfsinformatieonline:

Bepaal zelf hoeveel u per maand uitgeeft

Wij laten alleen advertenties zien aan uw ideale doelgroep

Uw advertenties worden gemaakt en beheerd door experts