Laatste Eer Begrafenisvereniging De Markelo, Overijssel

Contactgegevens

Telefoon:

0547-352283

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Stationsweg 37

Postcode:

7475NM

Stad:

Markelo

Over dit bedrijf

Overlijden is een gebeurtenis waar wij het niet zo graag over hebben. Het is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis, en het geeft pijn en verdriet. Wij geven u de geruststelling dat de uitvaart goed en deskundig, geheel volgens persoonlijke wensen uitgevoerd zal worden. Meldpunt bij overlijden: dag en nacht bereikbaar: 0547 - 36 13 05

Deze 24-uurs services zijn misschien ook interessant

Elle & Lui

Marktstraat 10,
Ootmarsum

Bekijk

Premo Products en Schrijfwaren BV

Bedrijvenpark Twente 185,
Almelo

Bekijk

Categorie: 24-uurs Service

Er zijn twee opvattingen over 24-uurs service (24- uursservice).

De ene opvatting gaat er vanuit dat met 24- uursservice wordt bedoeld dat het betreffende service verlenende bedrijf 24 uur per dag bereikbaar is om storingen/problemen of andere (nood)situaties op te lossen. Dit soort 24 uursservice is veelal 365 dagen per jaar bereikbaar.

De andere opvatting gaat er vanuit dat met 24- uursservice wordt bedoeld dat de bestelling, reparatie, storing o.i.d. binnen 24 uur geregeld is.

24- uursservice in de zin dat het service verlenende bedrijf 24 uur per dag bereikbaar is, betreft veelal storingsdiensten. Als er problemen zijn met de gas- of energietoevoer, als je plotseling zonder warm water zit, als het voordeurslot niet meer open kan, als de kat in een boom vast zit, als er een ongeluk is gebeurd, als de verwarming het niet meer doet, als de riolering overstroomt, als al het licht is uitgevallen, bij autopech, als alle computers zijn uitgevallen, als de internetverbinding het niet meer doet of de telefoon is uitgevallen, als een raam is ingeslagen of een dak van het huis is gewaaid etc. dan zijn dat soort storingsdiensten zeer gewenst. Logischerwijs zijn dit soort storingen of problemen niet aan tijd gebonden en komen ze zowel overdag als 's avonds voor. Vandaar dus dat er 24-uursservice wordt geboden.

Lees meer over 24-uurs Service