Pater Aanhanger Service H Pesse, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0528-241878

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Zwarte Water 6

Postcode:

7933TN

Stad:

Pesse

Over dit bedrijf

Pater Aanhanger Service richt zich op onderhoud, verhuur en verkoop van aanhangwagens en caravans. Wij zijn dealer van Humbaur, Henra en Nelis aanhangwagens, Daxara bagagewagens, Erde motortrailers en Vredestein banden. Een van onze sterkste punten is dat we met u meedenken om een voor u geschikte aanhangwagen te fabriceren.

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

Bakker Trailerbouw

Oeveraseweg 7/A,
Havelte

Bekijk

Boer Pesse Fa De

Oostering 28,
Pesse

Bekijk

Bos Aanhangwagens

Nijverheidsweg 11,
Assen

Bekijk

GS Meppel BV

Ezingerweg 59,
Meppel

Bekijk

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen