Spreen Aanhangwagens Beilen, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0593-523986

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Lieving 35

Postcode:

9411TB

Stad:

Beilen

Over dit bedrijf

Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten aanhangwagens,open en gesloten. Op het ongeremd aanhangwagens hebben wij een ruime voorraad, ook op occasions. Gesloten aanhangwagens worden bij ons op maat gemaakt, ealles naar uw wens en op maat gemaakte . Voor reperatiees en onderdelen kunt u ook bij ons terecht. Keurings worden bij ons thuis geleverd. Voor verhuur van een boedelbak of een bagagewagen voor de vakantie, is bij ons ook mogelijk. Reserveringen gewenst.

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

Bakker Trailerbouw

Oeveraseweg 7/A,
Havelte

Bekijk

Boer Pesse Fa De

Oostering 28,
Pesse

Bekijk

Bos Aanhangwagens

Nijverheidsweg 11,
Assen

Bekijk

GS Meppel BV

Ezingerweg 59,
Meppel

Bekijk

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen