Aanhangwagen & Trailers van Raaij Nederasselt - Overasselt Nederasselt, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

024-6221869

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Broekstraat 70

Postcode:

6612AD

Stad:

Nederasselt

Over dit bedrijf

Welkom bij Van Raaij Aanhangwagens te Overasselt, De aanhangwagenspecialist van de regio. Wij staan voor kwaliteit en service. Met onze gedegen vakkennis en jarenlange ervaring zijn wij de aanhangwagen en trailer specialist voor de regio. Kijk naar onze ruime openingstijden, het magazijn onderdelen en accessoires, onze goed uitgeruste werkplaatsen met gecertificeerde keurmeesters, voor service, schadeherstel of maatwerk. Tevens een grote voorraad nieuwe en div. merken gebruikte aanhangwagens. Dealerschap van oa de Nederlandse topmerken: ANSSEMS, HENRA, HULCO en SARIS. Wij proberen iedereen vakkundig een passende oplossing te bieden of het nu gaat om reparatie, onderhoud, RDW keuring, speciaalbouw, maatwerk aanpassing, ombouw, schadeherstel, terugkeuring ivm B BE rijbewijs, een occasion of verkoop. Onderdelen voor de aanhanger en paardentrailer worden ook los verkocht. Van remvoering tot sluiting. Diverse merken uit voorraad leverbaar. Knott, AL-KO, BPW, Peitz, , Hahn, WAP, Hella, Aspock, Radex, Multipoint. Accessoires: Een oprijbalk, ladingnet, vlakzeil, gereedschap kist, Huif, reservewiel, lampbeschermer, loofrek, banden, etc, Los geleverd of door ons te monteren uit voorraad geleverd.

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

Aanhangwagens Rieske

Heerewaardensestraat 34/B,
Heerewaarden

Bekijk

Aanhangwagens Steven Muis

Nieuwe Voorthuizerweg 20,
Nijkerk (gld)

Bekijk

BK Trailers BV

Baron van Nagellstraat 113,
Barneveld

Bekijk

Gerritsen Quo Vadis F

Zeddamseweg 4,
Lengel

Bekijk

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen