Buist Aanhangwagens en Aanhangwagenverhuur Farmsum, Groningen

Contactgegevens

Telefoon:

0596-613590

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Rondeboslaan 1/3

Postcode:

9936BJ

Stad:

Farmsum

Over dit bedrijf

In onze afdeling autoschades staat een team van specialisten klaar om alle soorten schade aan elk merk auto professioneel en vakkundig te herstellen. De totale schadeafhandeling regelen wij met uw verzekeringsmaatschappij. Wij beschikken over eigen leenauto's. In ons bedrijf werken wij met de modernste richt-, meet- en lasapparatuur.

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

Bouwman Aanhangerland

Pop Dijkemaweg 35/A,
Groningen

Bekijk

Kalk Aanhangers en Banden BV

Provincialeweg 101,
Heiligerlee

Bekijk

Koller Trading

Handelsweg 8,
Ten boer

Bekijk

PeeTeeGee

Koningsheert 9,
Garmerwolde

Bekijk

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen