Auto- en Aanhangwagenbedrijf Fokkema Breda, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

076-5710418

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Hoeksteen 8

Postcode:

4815PR

Stad:

Breda

Over dit bedrijf

Fokkema Aanhangwagens in Breda is de aanhangwagenspecialist voor Midden-Brabant en West-Brabant. Wij hebben met de dealerschappen van de kwaliteitsmerken Hapert, Anssems, Thiel, Sunway, Freewheel en Pega een aantal merken die uitstekend passen bij ons en onze bedrijfsfilosofie. Mede dankzij hun flexibele leveringsprogramma kunnen wij voor veel klanten wat betreft transportoplossingen de wensen inwilligen.

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen