Marsman Aanhangwagens Wijhe, Overijssel

Contactgegevens

Telefoon:

0570-521227

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Raalterweg 20

Postcode:

8131SC

Stad:

Wijhe

Over dit bedrijf

Marsman Aanhangwagens en paardentrailers is een bedrijf dat in de jaren tachtig is opgericht. In de vele jaren is het uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat in het oosten van het land een begrip is geworden. Wij leveren alle merken, als het nu gaat om een aanhangwagen of een paardentrailer, wij leveren het u. Ook zijn wij de bouwers van het inmiddels bekende merk Hati. We leggen de kwalitatieve lat voor deze trailers erg hoog. De prijs is echter concurrerend, kortom: Wanneer u en Hati trailer aanschaft, bent u verzekerd van waar voor uw geld. Wij leggen de nadruk van ons bedrijf op de KWALITEIT en de SERVICE die wij bieden. Als het nu gaat om nieuw of gebruikt, bij Marsman ben je hiervan altijd verzekerd. Om dit te onderstrepen zijn wij ook lid van de BOVAG en RDW. Met de Bovag voor al u zekerheid op reparatie en aflevering. Met de RDW voor het vrijwaren en opnaam zetten van voertuigen. Wij hebben getracht onze website zo overzichtelijk mogelijk te houden. U vind een indeling in diverse hoofdgroepen met vervolgens weer een indeling in merken. Staat uw trailer/aanhangwagen er niet bij... schroom dan niet om met ons contact op te nemen, via de mail of dmv een telefoontje: 0570-521227

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen