Horst Aanhangwagens van der Montfoort, Utrecht

Contactgegevens

Telefoon:

0348-471493

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Benedenkerkweg 1/B

Postcode:

3417GL

Stad:

Montfoort

Over dit bedrijf

Van der Horst aanhangwagens B.V. uitgegroeid tot fabrikantspeciaalbouw en dealer van diverse merken aanhangwagens en paardentrailers. Van der Horst aanhangwagens B.V. heeft een ruime voorraad, waardoor de meeste aanhangwagens en paardentrailers uit voorraad leverbaar zijn. U kunt ook bij ons terecht voor (schade)reparaties.

Deze aanhangwagen zijn misschien ook interessant

B-E Rent

Koningin Wilhelminaweg 259,
Groenekan

Bekijk

Cluistra Aanhangwagens BV

Rondweg-west 242,
Veenendaal

Bekijk

Laseur Aanhangwagens J

Wieksloterweg WZ 39/A,
Soest

Bekijk

Categorie: Aanhangwagen

Een aanhangwagen of aanhanger is een wagen die achter een voertuig kan worden gekoppeld aan de trekhaak. Voor kleine aanhangers van minder dan 750 kg inclusief laadvermogen heeft de bestuurder van de auto geen apart rijbewijs nodig. Voor ieder soort vervoer is er een speciale aanhanger beschikbaar, zo hebben bijvoorbeeld plateauwagens een vlakke laadvloer zonder opstaande randen. Ook zijn er speciale aanhangwagens speciaal voor gereedschap en/of bagage.

Bij vrachtvervoer worden aanhangwagens veelvuldig gebruikt, en valt onderscheid te maken tussen drie soorten aanhangwagens, namelijk oplegger of trailer, autonome aanhangwagen (schamel) en middenasaanhangwagen of wipkar. Een aanhangwagen achter een fiets wordt soms fietskar genoemd.

Lees meer over Aanhangwagen