Roos Rijplaten Verhuur Den haag, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

E-mail:

Website:

:

Adresgegevens

Adres:

Westvlietweg 61/F

Postcode:

Stad:

Den haag

Deze aannemersmaterieelverhuren zijn misschien ook interessant

Infra-Techniek BV

Van Utrechtweg 51,
Krimpen aan den ijssel

Bekijk

Kroes Verhuur & Bouwservice

Goudse Rijpad 1/A,
Alphen aan den rijn

Bekijk

Reco Verhuurcenter

Hoogewaard 187,
Koudekerk aan den rijn

Bekijk

Rijsdijk BV J L

Krommeweg 20,
Hendrik-ido-ambacht

Bekijk

Stigt ADS van

Avelingen-West 30,
Gorinchem

Bekijk

Categorie: Aannemersmaterieelverhuur

Met een aannemer in de bouw wordt een organisatie of onderneming bedoeld die de verantwoordelijkheid op zich neemt om bouwactiviteiten te realiseren en te coördineren. Een aannemer verzorgt de levering van een, voor een in het contract vastgelegde prijs en binnen de in het contact opgenomen termijn, volledig voltooid bouwwerk.

Om zijn werk goed te kunnen uitvoeren heeft hij aannemersmaterieel nodig. Dat is eigenlijk alles wat nodig is voor de inrichting van de bouwplaats; van steigerplanken tot trilplaten en van kachels tot bouwkranen.

Uiteraard worden bouwwerken niet alleen gebouwd door aannemers maar zijn er ook tal van ZZP-ers en particulieren die bouwactiviteiten ontplooien (al dan niet in opdracht van een derde). Ook zij hebben voor hun werkzaamheden materieel nodig. Er zijn tal van bedrijven actief op het gebied van aannemersmaterieelverhuur.

Werk- en aannemersmaterieel zijn vaak dure machines. Voor zelfrijdend materieel, zoals bijvoorbeeld een heftruck, is een WA-verzekering verplicht. Het is erg belangrijk om hier aan te denken als je een aannemersmaterieel huurt.

Lees meer over Aannemersmaterieelverhuur