Avydo Accountants & Belastingadviseurs Venray, Limburg

Contactgegevens

Telefoon:

0478-583097

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Keizersveld 87

Postcode:

5803AP

Stad:

Venray

Over dit bedrijf

Avydo Accountants en Belastingadviseurs is een adviesorganisatie voor het MKB op het gebied van accountancy, belastingadvies en loonadministratie. Avydo is in juli 2006 opgericht door Rene Duijkers en Eric Verbaandert. Avydo stelt zich ten doel een sterke vertrouwensband aan te gaan, wat de basis is voor een succesvolle samenwerking. In de huidige economische tijd wilt u een betrouwbare accountant, een partner die u snapt. Elke ondernemer heeft te maken met de ingewikkelde wet- en regelgeving, terwijl het ondernemen zelf al ingewikkeld genoeg is. Daarom is Avydo voor u de partner in bedrijfsvoering. Uw focus moet liggen op uw leidinggevende rol als ondernemer. Onze dienstverlening geeft u de duidelijkheid en het overzicht om succesvol te ondernemen. Als accountantskantoor richten wij ons voornamelijk op het MKB in de lijn Nijmegen, Venray, Horst en Venlo. Maak gerust een afspraak en bespreek met ons uw toekomst! Een belangrijke dienst van Avydo is het vervullen van de accountantsrol. Met een Register-Accountant (RA) en Accountant-Administratieconsulent (AA) waarborgt Avydo de kwaliteit van de dienstverlening. Deze titels worden verleend aan accountants die zich continu ontwikkelen volgens de richtlijnen van beroepsorganisaties, welke in dit geval het NIVRA en het NOVAA zijn. Een belangrijk onderdeel in de dienstverlening is het geven van belastingadvies. Vaak hebben ondernemers beperkte inzage in het belastingstelsel. Avydo zoekt voor u uit waar de financiele voordelen te halen zijn. Uiteindelijk moet een accountant voor u geld opleveren. Met het verlenen van belastingadvies streeft Avydo voor u naar optimale fiscale voordelen. Ondernemers werken vaak samen met meerdere arbeidskrachten. In deze situatie is Avydo een sterke partner. Als ondernemer heeft u het vaak druk met bedrijfsvoering. Zaken zoals de loonadministratie vergen vaak zorgvuldige aandacht. Met alle diensten onder een dak geeft Avydo uw onderneming alle aandacht die het verdient.

Deze accountanten zijn misschien ook interessant

Categorie: Accountant

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. Voor dit beroep is een speciale opleiding nodig. In veel landen is het, net als in Nederland en België, een wettelijk beschermde titel.

Beroepsorganisaties voor accountants spelen een belangrijke rol bij de opleiding tot en permanente bijscholing van accountants. Ook bevorderen zij de kwaliteit van de accountantswerkzaamheden door hier standaarden voor op te stellen. De nationale beroepsorganisaties hebben zich internationaal verenigd in de International Federation of Accountants (IFAC).

Lees meer over Accountant