BDP-Account Hoogerheide, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0164-612158

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Raadhuisstraat 55

Postcode:

4631NB

Stad:

Hoogerheide

Over dit bedrijf

Met als directie Jan van der Burgt en Ruud Prop. Jan en Ruud voeren een team aan van 10 medewerkers aan, stuk voor stuk enthousiaste professionals. Specifieke kennis die we niet in huis hebben kopen we in bij onze partners. Waarbij we steeds het belang van de klant voorop stellen. Hieronder vindt u onze speerpunten: Ruime ervaring We hebben ruime ervaring, verstand van zaken en weten nog van aanpakken ook. Zakelijkheid is ons uitgangspunt, maar we verliezen nooit de persoonlijke en menselijke kant uit het oog. Zo zijn wij uitstekend in staat u bij te staan uw doelstellingen eop weg naar een rijker levene te realiseren. Vakbekwaamheid Het kantoor is aangesloten bij de NOvAA (Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten) via Ruud Prop, en via Jan van der Burgt, bij het College van Belastingadviseurs. Deze beide organisaties schrijven verplichte educatie voor aan hun leden, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Vertrouwensrelatie Wij zijn ondernemend, betrokken en wachten niet af. Wij komen zelf met ideeen als we vinden dat de client advies nodig heeft. Hoe intensiever het contact, hoe beter we in staat zijn problemen te signaleren en op te lossen. Het spreekt voor zich dat het gaat om een vertrouwensrelatie. U heeft daarom ook vrijwel altijd te maken met een contactpersoon. Actualiteit Snel inspelen op de actualiteit is ook een van onze troeven. We denken vooruit en we verdiepen ons voortdurend in veranderingen en vernieuwingen. Zo kunnen we al in een vroeg stadium de nieuwste wet- en regelgeving toepassen. Betrokkenheid Wij zijn betrokken bij onze clienten en we zijn altijd beschikbaar. Ervaart de client een probleem, dan is er een probleem. Als we vertrouwen hebben in zijn toekomst, gaan we er voor de volle honderd procent voor. We handelen kritisch en oprecht

Deze accountanten zijn misschien ook interessant

Acfis Business Centrum

Ter Hofstadlaan 75,
Someren

Bekijk

Adeia BV

Vogelwikke 21,
Den bosch

Bekijk

ILC Groep/Het Rekenarsenaal

Aphroditestraat 25/27/29,
Tilburg

Bekijk

Categorie: Accountant

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. Voor dit beroep is een speciale opleiding nodig. In veel landen is het, net als in Nederland en België, een wettelijk beschermde titel.

Beroepsorganisaties voor accountants spelen een belangrijke rol bij de opleiding tot en permanente bijscholing van accountants. Ook bevorderen zij de kwaliteit van de accountantswerkzaamheden door hier standaarden voor op te stellen. De nationale beroepsorganisaties hebben zich internationaal verenigd in de International Federation of Accountants (IFAC).

Lees meer over Accountant