Boer Accountantskantoor De Edam, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0299-371771

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Voorhaven 26

Postcode:

1135BR

Stad:

Edam

Over dit bedrijf

Wij zijn aangesloten bij de beroepsorganisatie voor AA-Accountants. Dat betekent een krachtige bundeling van kennis en ervaring. De AA-Accountant wil een soort stille vennoot zijn die goed luistert, met zinnige oplossingen komt en goede adviezen geeft. Daardoor kunt u zich volledig concentreren op het ondernemen. Wij informeren u 1 keer per kwartaal met een nieuwsbrief over alle ontwikkelingen op gebied van relevante wetgeving. Ook staan er waardevolle fiscale tips in de brief. Bij meer gespecialiseerde vraagstukken kunnen wij een beroep doen op Auxilium adviesgroep , een landelijke organisatie van bedrijfsadviseurs, zoals pensioenspecialisten, personeelsadviseurs en juridische adviseurs. Als ervaren accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf kunnen wij u op alle mogelijke terreinen van dienst zijn. Door een goed advies bij de inrichting van uw administratie besparen wij u werk en kosten. Wij werken op uurbasis maar als u dat wilt kunnen wij ook een begroting voor u maken.

Deze accountanten zijn misschien ook interessant

Abma Tax & Accounting BV

Keizersgracht 116,
Amsterdam

Bekijk

Bos Accountancy L J

Leeuwetand 43,
Middenmeer

Bekijk

Dijkman en Haddi

Minervalaan 63,
Amsterdam

Bekijk

Categorie: Accountant

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, jaarrekeningen opmaakt of financiële administraties voert. Voor dit beroep is een speciale opleiding nodig. In veel landen is het, net als in Nederland en België, een wettelijk beschermde titel.

Beroepsorganisaties voor accountants spelen een belangrijke rol bij de opleiding tot en permanente bijscholing van accountants. Ook bevorderen zij de kwaliteit van de accountantswerkzaamheden door hier standaarden voor op te stellen. De nationale beroepsorganisaties hebben zich internationaal verenigd in de International Federation of Accountants (IFAC).

Lees meer over Accountant