BMK Advies en administratie Klazienaveen, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0591-673335

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Koriander 12

Postcode:

7891WS

Stad:

Klazienaveen

Over dit bedrijf

BMK Advies & Administratie is een no-nonsense kantoor waarbij de belangen van de klant voorop staan. Bij ons staat de deur voor u altijd open. De vennoten Richard Kosse en Jurjen Adam vormen samen een hecht team. De formule van BMK is gebaseerd op drie letters: B etrokken M eedenkend K lantgericht Voor het BMK-team is deze formule heilig. Bij ons bent u geen nummer, pro-actief denken is voor ons een vanzelfsprekendheid waarbij de belangen van de klant altijd primair zijn. Het kapitaal van BMK zit niet in een flitsend kantoorpand of andere prestigieuze zaken, het kapitaal zit in de hard- en software waarvan de klant volop profiteert. Op dit gebied kan BMK zich meten met de grote kantoren. Uiteraard beschikt het BMK-team over een ruime ervaring op administratief en financieel gebied.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor