Accelent Administratie & Advies Grou, Friesland

Contactgegevens

Telefoon:

0566-621337

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Biensma 31

Postcode:

9001XZ

Stad:

Grou

Over dit bedrijf

Hoe verhoog je als bedrijf je rendement? Door harder te werken ef door slimmer te organiseren? Vaak zijn (kleine) aanpassingen genoeg om snel meer rendement uit het bedrijf en uit de mensen te halen, om uw organisatie effectiever te laten werken en zaken vanzelfsprekender te laten lopen. Wij weten hoe we dit samen met u kunnen realiseren. Wij hebben er tenslotte een eenvoudige methodiek voor. ADV geeft, na een korte inventarisatie van uw bedrijf, in enkele stappen duidelijkheid over de financiele en organisatorische verbeterpunten van uw bedrijf. Samen met u en uw medewerkers zorgt ADV ervoor dat de verbeterpunten worden uitgevoerd. ADV werkt eenvoudig, helder en met veel ervaring. Gebaseerd op een helder stappenplan, zonder ingewikkelde en kostbare sessies. ADV werkt voor kleine en grote bedrijven in het MKB en heeft o.a. referenties in de bouw-, constructie-, installatie- en watersportbranche. Als bedrijfskundig adviseurs weten wij op welke gebieden binnen bedrijven problemen ontstaan. Bijvoorbeeld op administratief, organisatorisch en financieel gebied en ook bij fusies en overnames. Concrete praktijksituaties zijn: administratieve achterstanden, cultuurverschillen, stroeve interne communicatie, geen structuur in de werkzaamheden en geen grip op het bedrijf omdat de juiste sturingsinformatie en actuele financiele overzichten ontbreken. ADV Beter Werken heeft voor deze situaties vier oplossingen ontwikkeld: - Rendementsverbetering - Actuele sturingsinformatie - Liquiditeitsverbetering - Financiele injectie / Participatie De basis van deze oplossingen is duidelijkheid. Geen complexiteit, wel helderheid en eenvoud.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor