Administraties & Belastingen Barends Drempt, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0313-482407

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Roomstraat 2

Postcode:

6996DX

Stad:

Drempt

Over dit bedrijf

Mijn kantoor is gevestigd in Drempt en bestaat al geruime tijd. Als adviseur voor verenigingen, stichtingen en het midden- en kleinbedrijf heb ik een grondige kennis van alle aspecten van de administratieve verwerking. Ook verzorg ik de samenstelling van de jaarrekening en de diverse aangiften zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting, loonheffing (loonadministraties) en vennootschapsbelasting. Daarnaast adviseer ik op het gebied van fiscale wetgeving, investeringsplanningen, subsidies, personeelsbeleid, het inrichten van administraties, ICT toepassingen etc. Voor particulieren verzorg ik de jaarlijkse belastingaangifte en de voorlopige teruggave in verband met aftrekposten en heffingskortingen, alsmede het aanvragen van zorgtoeslag en kindertoeslag

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

ABC Totaal Ede

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Accountancy VOF W&L Hogeboom

Bloemheuvellaan 66,
Apeldoorn

Bekijk

Adfox

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor