DiMa Service Lienden, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0344-602820

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Baron van Tillweg 34

Postcode:

4033GB

Stad:

Lienden

Over dit bedrijf

DiMa Service is een bedrijf dat permanente of tijdelijke hulp biedt bij het opzetten en/of voeren van uw administratie en overige werkzaamheden. e Start u net uw eigen bedrijf en heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw boekhouding? e Besteedt u uw boekhouding liever uit? e Wilt u uw boekhouding kant en klaar aanleveren bij uw accountant maar weet (nog) niet hoe? e Doet u uw boekhouding zelf, maar heeft u behoefte aan extra ondersteuning? e Wilt u ook uw homepage op het internet? e Heeft u ondersteuning nodig met het werken met de diverse programma's op uw computer? De ervaring met de meest gebruikte administratieve en andere programma's kan u misschien een helpende hand bieden.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

ABC Totaal Ede

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Accountancy VOF W&L Hogeboom

Bloemheuvellaan 66,
Apeldoorn

Bekijk

Adfox

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor