Blijderveen Fiscale en Financiele Dienstverleners BV van Lienden, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0344-602804

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Voorstraat 1/3

Postcode:

4033AB

Stad:

Lienden

Over dit bedrijf

Bent u ondernemer en wilt u de continueteit van uw bedrijf waarborgen? Dan weet u, dat achter de schermen, uw bedrijf staat of valt met een gezonde financiele huishouding. U ontkomt daarbij niet aan allerlei rapportage- en aangifteverplichtingen. Met een verzorgde administratie heeft u een beter inzicht in de cijfers van uw bedrijf. Dit helpt u bij het maken van belangrijke keuzes en het besparen van kosten. Daarom is het voor iedere MKB-er of zelfstandige een prettige gedachte dat Van Blijderveen hem terzijde staat. Wilt u persoonlijk contact en intensieve begeleiding? Dan bent u bij Van Blijderveen aan het juiste adres. Laat uw financiele huishouding met een gerust hart aan ons over. Door samen met u te ondernemen en altijd bereikbaar te zijn, zorgen wij voor korte lijnen en directe actie. Heeft u vragen over een belastingaanslag of bent u benieuwd naar wat uw cijfers eigenlijk betekenen? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen of gewoon even langskomen bij ons administratiekantoor in Lienden.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor