Eckhardt Bedrijfadviesbureau Doetinchem, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0314-363730

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Spoorstraat 19

Postcode:

7003DX

Stad:

Doetinchem

Over dit bedrijf

Eckhardt, bedrijfsadviesburo voor administratieve en fiscale dienstverlening voor Doetinchem en omstreken Het succes van iedere organisatie hangt af van de vraag of zij in staat is flexibel en doeltreffend te reageren op veranderde omstandigheden, met andere woorden het juiste beleid te voeren. Betrouwbare informatie is daarvoor een eerste vereiste. Bedrijfsadviesburo Eckhardt is een samenwerkingsverband tussen een financiele adviespraktijk en een boekhoud- / administratiekantoor. Als bedrijfsadviesburo zijn wij gespecialiseerd in het controleren en interpreteren van de financiele en administratieve gegevens met als doel de betrouwbaarheid ervan vast te stellen. Als administratiekantoor verschaffen wij bedrijven en instellingen wenselijke en noodzakelijke informatie waarop zij hun beleid kunnen baseren. Daarbij kunnen zij volledig vertrouwen op onze deskundigheid in advies en ondersteuning. Niet alleen vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar ook vanuit onze ervaring op uiteenlopende terreinen bieden wij hun die zekerheid. Wij realiseren dit vanuit een wederzijdse vertrouwensrelatie. Voor ons betekent een vertrouwensrelatie dat wij u de zekerheid bieden dat u met de juiste deskundigen aan tafel zit. Dat u kunt rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid bij uw zaak, ongeacht of het gaat om een eenvoudige vraag of om een complexe aangelegenheid. Wij zijn voortdurend op de hoogte van het wel en wee van uw organisatie. Veel ondernemers zijn van mening dat zij wettelijk een accountant nodig hebben voor hun onderneming. Dit is echter een fabeltje. Bedrijfsadviesburo Eckhardt kan u dezelfde diensten als een accountant aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Besparingen van 25% op uw boekhouding en/of uw salaris administratie behoren tot de mogelijkheden. Mocht u toch een accountant nodig hebben voor bepaalde zaken, dan hebben wij een samenwerkingsverband met enkele accountants uit de regio. Onze tarieven houden wij eenvoudig en zijn niet gekoppeld aan de medewerkers, maar aan de aard van de werkzaamheden. Ons basis administratietarief is e 40,- per uur, en ons adviestarief is maar e 62,- per uur. Vaste prijsafspraken op jaarbasis behoren tot de mogelijkheden. Op onze facturen worden de diverse werkzaamheden duidelijk gespecificeerd. Voor de salarisadministratie geldt een staffeling. Zo kunnen wij 1 personeelslid al verlonen voor e 9,95 per loonstrook. Dit bedrag zakt naar e 3,95 per loonstrook bij 50 of meer medewerkers. Ver

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor