Derksen Financieel Bemmel, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0481-450552

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

De Pollenbrink 3

Postcode:

6681JA

Stad:

Bemmel

Over dit bedrijf

Welkom bij Derksen Financieel. De financieel administratieve en fiscale dienstverlener voor ondernemers en particulieren waar u op kunt rekenen! Bij Derksen Financieel zijn we geenteresseerd in het wel en wee van u en uw bedrijf. We ondersteunen ondernemers bij het op orde houden van de financiele administratie, geven advies, verzorgen de jaarrekening en de diverse belastingaangiften waar ondernemers mee te maken krijgen. Wij leveren kwaliteit, we werken volgens afspraak en die afspraken komen we ook na. En wij hanteren scherpe tarieven. Met ondernemers maakt Derksen Financieel vaste afspraken over de kosten. Afhankelijk van het dienstenpakket betaalt u een vast, maandelijks bedrag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

ABC Totaal Ede

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Accountancy VOF W&L Hogeboom

Bloemheuvellaan 66,
Apeldoorn

Bekijk

Adfox

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor