Administratiekantoor Adcoma Administratie & Adviesbureau BV Etten (gld), Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0315-341840

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Dorpsstraat 52

Postcode:

7075AE

Stad:

Etten (gld)

Over dit bedrijf

Adcoma Accountancy & Adviesbureau geeft financieel, fiscaal & juridisch advies waarmee u kansen kunt benutten. Wij begeleiden en adviseren ondermeer in de aan- & verkoop van bedrijven. Wij kunnen op een professionele wijze uw gehele bedrijfsadministratie verzorgen. Het spreekt voor zich, dat wij alle fiscale aangiften voor u verzorgen, de communicatie met de belastingdienst onderhouden en fiscale controles begeleiden. Wij vinden dat het tussen u en ons moet klikken. Pas dan kan er sprake zijn van een juiste wederzijdse communicatie van waaruit een optimale dienstverlening beter wordt gegarandeerd. Ons kantoor kent professionele medewerkers, die zich optimaal weten te verplaatsen in onze clienten. Wij nemen de tijd voor u. Ons kantoor kent een duidelijke eigen identiteit, met een accent op aandacht, betrokkenheid en respect voor onze clienten. Overtuig u zelf.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

ABC Totaal Ede

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Accountancy VOF W&L Hogeboom

Bloemheuvellaan 66,
Apeldoorn

Bekijk

Adfox

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor