Aefect Putten, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0341-353997

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Harderwijkerstraat 1

Postcode:

3881ED

Stad:

Putten

Over dit bedrijf

Wij zijn uw adres zowel Prive als Zakelijk voor: Hypotheken Makelaardij Verzekeringen Administratie & Beheer VVE Al uw financiele zaken zijn onze zorg. Financiele dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Onze adviseurs zitten namelijk regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Dus als u een Hypotheek, Makelaar of Verzekering nodig heeft, dan bent u bij Aefect aan het juiste adres! Ook voor de Administratie & Beheer van uw Vereniging van Eigenaren (VVE) kunt u bij ons terecht. Wij zijn een samenwerkingsverband aangegaan met Offereins Beheer BV en hebben ons zo verzekerd van de benodigde expertise op dit gebied. Het maakt niet uit of u een kleine of grote VVE bent en of het alleen om de Administratie gaat of om de Administratie en Beheer. Wij besteden aan beide evenveel zorg. Informeer naar onze aantrekkelijke tarieven. Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

ABC Totaal Ede

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Accountancy VOF W&L Hogeboom

Bloemheuvellaan 66,
Apeldoorn

Bekijk

Adfox

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor