Penningmeestersch BV De Wijchen, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

024-6777405

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Bijsterhuizen 2417

Postcode:

6604LK

Stad:

Wijchen

Over dit bedrijf

De Penningmeestersche is een onafhankelijk service-administratiekantoor dat zich richt op ondersteuning voor zelfstandigen (ZZP'ers) en MKB bedrijven. Voor al uw administratieve, automatisering en fiscale vragen kunt u bij de Penningmeestersche terecht. Door onze lage overhead en praktische aanpak, kunnen wij uw kosten voor de complete administratieve en fiscale verzorging zeer laag houden. Het is in de meeste gevallen ook voordeliger om deze zaken bij de Penningmeestersche onder te brengen dan ze zelf uit te voeren. De Penningmeestersche, partner van de Genium Group, onderscheidt zich voornamelijk in duidelijkheid en betrokkenheid. Wij hechten veel waarde aan individuele service en een goed contact met onze clienten. Wij hebben voor starters zeer interessante opstarttarieven, waarbij wij bereid zijn te investeren in de nog op te bouwen onderneming.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

ABC Totaal Ede

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Accountancy VOF W&L Hogeboom

Bloemheuvellaan 66,
Apeldoorn

Bekijk

Adfox

Verlengde Parkweg 82,
Ede (gld)

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor