Groeneveld Administratieve Software Dealer van SnelStart Bedum, Groningen

Contactgegevens

Telefoon:

050-3016015

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Verbindingsweg 33

Postcode:

9781DA

Stad:

Bedum

Over dit bedrijf

Sinds het voorjaar van 1990 is JH Groeneveld, SuppliesSupplies te Bedum als dealer werkzaam voor Stark Texel, de professionele uitgever van SnelStart! Administratieve Software. Op de vraag: Waarom alleen SnelStart! ? kan eenvoudig geantwoord worden: Welk ander pakket biedt zoveel voor zo weinig ? Het kantoor gebruikt vanzelfsprekend zelf de software en tracht zijn klanten ervan te overtuigen dat dat ook voor hun de juiste keuze is.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor