ABC Administratiekantoor Venray, Limburg

Contactgegevens

Telefoon:

0478-516630

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Mina Krusemanstraat 22

Postcode:

5803AR

Stad:

Venray

Over dit bedrijf

ABC Administratiekantoor verzorgt de administratie en belastingaangiften voor mkb-ondernemers, stichtingen, verenigingen en particulieren. Daarnaast worden interim-opdrachten verricht op financieel-administratief en bedrijfseconomisch gebied. Vanuit het voeren van de administratie kan geadviseerd worden op het gebied van de bedrijfsvoering. Werkprocessen kunnen worden doorgelicht en beschreven. Onder de naam ABC Interim Management worden activiteiten ontplooid op het gebied van managementadvisering en -ondersteuning en interim (project-)management voor m.n. organisaties in de non-profit sector en bij de overheid.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor