Adams Management Services BV Amsterdam, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

020-6262535

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Kabelweg 37

Postcode:

1014BA

Stad:

Amsterdam

Over dit bedrijf

Adams Management Services ondersteunt kleine en middelgrote ondernemingen bij de uitvoering van hun bedrijfsvoering. Niet op een 'doorsnee' wijze, door uitsluitend de boeken te controleren of een financiele administratie bij te houden. Adams Management Services is ondernemers van dienst op financieel en juridisch gebied en bij managementvraagstukken. Een flexibele, op maat gesneden aanpak van de activiteiten is daarbij minstens zo belangrijk als een persoonlijke benadering. Of het gaat om het verzorgen van de financiele administratie, het opstellen van managementrapportages, fiscaal advies het voeren van salarisadministratie of het vinden van een financier: Adams Management Services is ondernemer met de ondernemers, In alle gevallen zorgt Adams Management Services voor efficient financieel management. En uiteindelijk: voor een organisatie die ondernemers de ruimte laat om te doen waar ze het best in zijn: ondernemen. Het overnemen van een bedrijf of bedrijfsactiviteit vereist een gedegen onderzoek alvoren onze relatie tot een definitief besluit kan komen. In voorkomende gevallen functioneert Adams als coerdinator van: Financiele en fiscale due diligence Juridische due diligence Commerciele due diligence In nauw overleg met de betrokken experts presenteren wij onze relatie een rapport waarin alle potentiele voordelen en eventuele risico's van de voorgenomen transactie uitgebreid worden toegelicht. Onze relatie kan zodoende een weloverwogen besluit nemen en eventuele risico's zoveel mogelijk uitsluiten. Wij verzorgen voor een groot aantal clienten de salarisadministratie, of dat nu voor een loonstrook per maand is of 1.200 stroken, iedere client krijgt hetzelfde hoge niveau van dienstverlening. Wij verwerken niet alleen de input van de client, maar wij controleren tevens de input op fiscale aanvaardbaarheid. Daarna voeren wij een tweede controle uit op de geproduceerde output, alvorens wij het naar de client sturen. Tevens verstrekken wij onze clienten gevraagd en ongevraagd advies met betrekking tot de salarissen. Onze clienten bieden wij drie mogelijkheden aan van salarisadministratie: Verwerken van salarismutaties die per email worden aangeleverd en eventueel in standaard excel sheet

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A & B Partners

Weteringschans 26/SOUS,
Amsterdam

Bekijk

Abacus Administratie en Belastingen

Nieuwemeerdijk 332,
Badhoevedorp

Bekijk

Acade Accountants BV

Asserring 188/3B,
Amstelveen

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor