Middengeest BV Administratiekantoor Bergen (nh), Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

072-5813627

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Breelaan 41

Postcode:

1861GD

Stad:

Bergen (nh)

Over dit bedrijf

Onze klantenkring bestaat uit ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf en particulieren uit de omgeving en ook daar buiten die ons waarderen dankzij een aantal verschillende factoren. Wij onderscheiden ons door een hoge kwalitatieve ondersteuning. U krijgt bij ons een persoonlijke, enthousiaste en vakkundige begeleiding, bij ons is de klant nog werkelijk koning. Zeker gezien onze uiterst scherpe prijsstelling! Daarnaast heeft het kantoor sinds begin 2009 ook de beschikking over een fiscaal jurist, zodat ook ten aanzien van complexe fiscale vraagstukken (onder meer op het gebied van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en successie) kan worden geadviseerd.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor