Bodewes Administratie en Belastingadvies BV Beverwijk, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0251-714568

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Wijkermeerweg 23/B

Postcode:

1948NT

Stad:

Beverwijk

Over dit bedrijf

Bodewes Administratie en Belastingadvies B.V. is al meer dan 25 jaar actief in de IJmond voor het MKB. Wij kenmerken ons door grote persoonlijke aandacht voor ieder van onze klanten en onze vriendelijke benadering. Van starter tot grote BV, iedereen verdient de aandacht die zij nodig hebben. Dit op een persoonlijk niveau en op een zo helder mogelijke manier. Onze klanten moeten zich bovendien welkom voelen als ze bij ons binnen lopen als ze bijvoorbeeld hun stukken komen inleveren. Ook moet men zich vrij kunnen voelen om even telefonisch wat vragen te stellen, zonder dat de etellere gaat lopen, wij zitten hier immers voor u! Persoonlijk, helder en een advies op maat voor al onze klanten, daar staan wij bij Bodewes Aministratie en Belastingadvies met trots al meer dan 25 jaar voor! Wilt u eens nader kennis maken, heeft u vragen betreffende de mogelijkheden of wilt u gelijk met de deur in huis vallen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om middels de gegevens op onze contactpagina een afspraak te maken. Hier vind u een aantal van onze kerndiensten. Uiteraard lopen onderstaande diensten nog veel meer gespecificeerd uiteen in de praktijk. Bovendien hebben wij in zeer veel verschillende branches klanten, zo kunnen wij wellicht ook u specialistisch van dienst zijn binnen uw bedrijfssector. Onze kerndiensten in het kort: Bedrijfsadministraties voor MKB Boekhouding voor het Midden- en Kleinbedrijf, ten behoeve van de aangifte van de omzetbelasting en de verwerking van de BTW. Loonadministraties. Belastingaangifte bedrijven en particulieren. Bedrijfsadviezen. Bedrijfsadviezen.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A & B Partners

Weteringschans 26/SOUS,
Amsterdam

Bekijk

Abacus Administratie en Belastingen

Nieuwemeerdijk 332,
Badhoevedorp

Bekijk

Acade Accountants BV

Asserring 188/3B,
Amstelveen

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor