Boon Administraties Bussum, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

035-6921821

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Bijlstraat 96

Postcode:

1402PN

Stad:

Bussum

Over dit bedrijf

Boon Administraties bestaat uit een klein, flexibel team. Wij zijn goed geautomatiseerd en maken gebruik van de digitalle gemakken van de moderne tijd. Goede opleiding, aangevuld met jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven, is onze basis om vorm te geven aan uw administratieve zaken. Boon Administraties kan alle, of gedeelten van, werkzaamheden rondom de administratie voor u uit handen nemen. Wij brengen daardoor structuur in cijfers

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor