Maas + Smit Administratie- en Belastingadviseurs BV Hoofddorp, Noord-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

023-5698660

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Kruisweg 939/D

Postcode:

2132CD

Stad:

Hoofddorp

Over dit bedrijf

Als ondernemer heeft u er belang bij dat uw cijfers op orde zijn. Natuurlijk wilt u zelf graag weten hoe uw bedrijf ervoor staat, maar ook de belastingdienst, de bank en andere instanties vragen u regelmatig up to date gegevens aan te leveren. Maas+Smit Administratie- en belastingadviseurs is een NOAB-gecertificeerd administratiekantoor dat u veel van deze taken uit handen kan nemen. In goed overleg bepalen wij samen met u als client welke taken door ons kantoor worden uitgevoerd en welke taken u zelf voor uw rekening neemt. Uiteraard kunnen wij alles van A tot Z voor u regelen, maar u kunt er ook voor kiezen de administratie (gedeeltelijk) zelf te voeren en door ons alleen bijvoorbeeld de controle te laten doen. De door ons uitgevoerde werkzaamheden worden na afloop van de maand waarin deze plaatsvonden op heldere en inzichtelijke wijze gefactureerd. Ook bestaat de mogelijkheid de werkzaamheden te verrichten tegen een vooraf vastgesteld boekjaartarief. Hierbij maken wij met u de afspraak dat alle op een boekjaar betrekking hebbende werkzaamheden worden verricht tegen een vaste abonnementsprijs. Hierdoor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Het lidmaatschap van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), een vereniging van gecertificeerde administratiekantoren, staat garant voor het leveren van kwaliteit. NOAB-kantoren zijn verplicht zich permanent te scholen, zodat actualiteit van kennis altijd gewaarborgd is. Zo bent u er altijd van verzekerd dat onze adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op fiscaal gebied. Leden van NOAB dienen te werken volgens de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, zodat de klant precies weet waar hij aan toe is. NOAB is tevens gesprekspartner van het Ministerie van Financien.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor