Adcam Administraties Wierden, Overijssel

Contactgegevens

Telefoon:

0546-572036

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Nijverdalsestraat 104

Postcode:

7642LG

Stad:

Wierden

Over dit bedrijf

Adcam Administraties is een administratiekantoor waar u terecht kunt voor deskundige financiele en fiscale ondersteuning. Belangrijke kenmerken van onze onderneming zijn: accuraat/snel werken - persoonlijk contact - betrokkenheid tot onze relaties - korte lijnen - directe communicatie. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven (voornamelijk midden- en klein bedrijf), verenigingen en particulieren. Financiele dienstverlening Wij verzorgen met veel toewijding accuraat uw gehele financiele administratie. Ook kunnen gedeeltes van bepaalde administratieve taken aan ons worden uitbesteed. Dit kan zowel bij ons op kantoor als bij de onderneming zelf. Loonadministraties Een goede loonadministratie is van groot belang. Wij berekenen niet alleen uw lonen maar zijn ook op de hoogte van allerlei wet-en regelgeving op fiscaal gebied, arbo-aangelegenheden en ziekteverzuimproblemen. En.. wij hanteren een aantrekkelijk tarief. Fiscale dienstverlening Wij verzorgen voor bedrijven de aangifte BTW en loonbelasting. En voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Met een BTW-specialist in dienst kunnen wij u van dienst zijn bij al uw BTW-zaken. Ledenadministraties Voor verenigingen kunnen wij de ledenadministratie verzorgen. Tot slot Financiele en administratieve dienstverlening is een zaak van deskundigheid en vertrouwen. Daarom is een persoonlijke kennismaking de beste manier om te ontdekken of Adcam Administraties iets voor u kan betekenen.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Count

Prins Hendrikstraat 5,
Dalfsen

Bekijk

A3 RegioAdvies

Portlandweg 94,
Nijverdal

Bekijk

AA & F

Wagensveldstraat 30,
Zwolle

Bekijk

ABSZ Accountants en Adviseurs

Hoofdvaart 64,
Dedemsvaart

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor