2Administrate Schipluiden, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

015-3808872

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Kasteellaan 5

Postcode:

2636HW

Stad:

Schipluiden

Over dit bedrijf

2administrate verzorgt alle denkbare administratieve taken voor het midden- en kleinbedrijf. Ook veel startende ondernemers weten ons te vinden voor een doortimmerd financieel advies en verregaande bedrijfsbegeleiding. De fiscale mogelijkheden maximaal benutten? Kunnen rekenen op tijdige informatieverstrekking? Laat al uw cijferwerk gerust aan ons over. Zodat u zich volledig kunt richten op waar het uiteindelijk om draait: uw onderneming. Wat kunnen wij zoal voor u betekenen? * Inrichten en/of (mede)voeren van financiele, salaris- & personeelsadministratie * Genereren van jaarrekeningen en periodieke managementrapportages * Interim ondersteuning * Verzorgen van fiscale aangiften * Belastingadvies &'quickscans' * Begeleiding bij controles van fiscus, UWV en beroepsorganisaties Kortom, administratief, financieel en fiscaal: met 2administrate heeft u alles onder controle!

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

AAS Bedrijfsadministraties

Venestraat 53,
Leidschendam

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor